VB-Groep

VB Groep 150 jaar

2 februari 2023

Dit jaar viert VB Groep haar 150-jarig bestaan. Van een timmerbedrijf in Helmond, dat gegroeid is in Heeze, zijn we uitgegroeid tot een groep familiebedrijven met ruim 350 medewerkers, landelijk actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Een fantastische prestatie, die we samen hebben geleverd met onze opdrachtgevers, partners en natuurlijk onze eigen (oud)medewerkers. En die we dus samen gaan vieren met iedereen die met ons aan de weg heeft getimmerd.

VB Groep komt voort uit het familiebedrijf Huybregts dat haar oorsprong heeft in 1873. In 1980 startte Johan van Boldrik zijn loopbaan bij dit bedrijf en in 1994 nam hij samen met Jan Huybregts Jr. het bedrijf over. In 2002 werd Johan van Boldrik enig eigenaar en de Van Boldrik Groep was geboren. In 2008 werd de naam Van Boldrik Groep omgezet in VB Groep. Met de naamswijziging werd ook het beeldmerk gewijzigd in de kleurrijke diamant. Vandaag de dag is VB Groep een professioneel familiebedrijf dat met veel toewijding wordt geleid door Robert van Boldrik, de tweede generatie.

Het thema voor dit jubileumjaar is ‘Diamanten voor altijd’. Omdat diamanten – net als onze mensen, ons vak en ons bedrijf – veel facetten hebben. Omdat ze staan voor duurzame verbinding. En omdat ze ijzersterk zijn, en zeldzaam. Net als bedrijven die 150 jaar bestaan. En omdat diamanten net zo waardevol zijn en we ze net zo graag zien schitteren als onze mensen, opdrachtgevers en partners.

“Ik ben trots op ons familiebedrijf en waar we als organisatie staan. We geven samen richting aan onze kernwaarden solide, duurzaam en partnerschap en hebben een cultuur die sterk wordt bepaald door de normen en waarden die mijn vader in de organisatie heeft geïntroduceerd.”
Robert van Boldrik, Algemeen Directeur

Het hele jaar door zullen we stilstaan bij dit bijzondere jubileum. Met activiteiten voor onze mensen en hun familie maar ook voor onze opdrachtgevers, partners en oud collega’s. Onze diamanten!

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes in de spotlight zetten. Resultaat komt immers samen. Het motto waar we met meer dan 350 collega’s, relaties en partners dagelijks invulling aan geven.

Wil je meer weten over de geschiedenis van VB Groep?

We nemen je graag mee in onze historie, ons verhaal!

Bekijk onze historie