VB-Groep

VB Academy te gast bij PSV Talent Academy

12 april 2022

Medewerkers boeien, binden en behouden vinden wij enorm belangrijk en daarom gaat de VB Academy verder dan alleen leren van elkaar. Ook organiseren we diverse kennissessies buiten de deur. Twee woensdagmiddagen waren wij met VB Groep, Huybregts Relou, CRA Vastgoed, Van Miltenburg en VB Bouw te gast bij PSV.

Talent ontwikkeling is niet alleen topsport bij PSV. Ook in de bouw is het aantrekken en opleiden van nieuw talent topsport. Het boeien, binden en behouden van onze medewerkers is topprioriteit en met onze VB Academy dragen wij bij aan de ontwikkeling en zelfontplooiing van onze medewerkers. Daarom hebben wij onze medewerkers uitgenodigd bij de Talent Academy van PSV. Hier werden wij meegenomen in het verhaal van jeugdspelers opleiden en hun (persoonlijke) ontwikkeling. Een interessante kennissessie tussen het bedrijfsleven en topsport waar onze collega's enthousiast op terug kijken.

Wij bedanken PSV voor de gastvrijheid en het ontvangen van onze collega's.

Meer weten over onze VB Academy?

De VB Academy kent een divers aanbod aan (verplichte) trainingen, opleidingen, lezingen en workshop en bestaat uit vier pijlers: introductie, mentorschap, opleiding en kennisdeling.

Lees hier verder