VB-Groep

Nieuwbouw zorgcomplex De Baron in Bergen op Zoom opgeleverd

27 augustus 2024

Ruim een jaar na de start van de bouw is het nieuwe zorgcomplex De Baron in de wijk Markiezaten in Bergen op Zoom afgelopen week succesvol afgerond en opgeleverd.

Complex voor hoogwaardige zorg

De Baron is een nieuwe, ruime woonvoorziening van S&L Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Het complex is zodanig ontworpen dat het alle bewoners een veilige en ondersteunende omgeving biedt waarin S&L Zorg hoogwaardige zorg kan verlenen. Het gebouw telt vier lagen en bestaat uit zes woonunits met in totaal 46 woonstudio's, elk voorzien van een eigen badkamer en pantry. Daarnaast beschikt elke woonunit over een eigen woonkamer en keuken, en zijn er diverse algemene ruimtes zoals een dagbestedingsvoorziening en fysiotherapieruimte. Alles is tot in detail afgewerkt om aan de moderne woonbehoeften te voldoen.

Het gebouw is ontworpen door Pauwert Architectuur in samenwerking met Klictet en B&B Bouwadvies. PM+Vast was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het projectmanagement en de installaties zijn verzorgd door BINK.

Dank aan alle betrokken partijen voor de prettige samenwerking, die heeft geleid tot dit prachtige resultaat!

Meer weten over de bouw van zorgcomplex De Baron?

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over de bouw van deze woonvoorziening in Bergen op Zoom.

Bekijk projectpagina