VB-Groep

Hoogste punt De Scheperij in Teteringen bereikt

8 juni 2023

Op woensdag 7 juni 2023 is op De Scheperij in Teteringen officieel de vlag gehesen ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt. Aansluitend werd door de toekomstige bewoners én gebruikers geproost om deze mijlpaal binnen het project te vieren.

In het dorpshart van Teteringen wordt het nieuwbouwcomplex De Scheperij gebouwd, met 31 koopappartementen en ca. 3.800 m² aan commerciële winkelruimten. VB Bouw verzorgt hier samen met verschillende partners de volledige bouw.

Trotse bouwer

Als bouwbedrijf gevestigd in Breda is het voor VB Bouw extra bijzonder om binnen de eigen gemeente te mogen bouwen. Algemeen directeur Jeroen de Bekker vertelt: “We dragen concreet bij aan de ontwikkeling van deze centrale locatie in Teteringen; een plek waar al jaren behoefte was aan een nieuwe invulling. We zijn er trots op hier onderdeel van te mogen zijn.”

We zijn er trots op om een onderdeel te zijn van de ontwikkeling van deze centrale locatie in Teteringen.
Jeroen de Bekker, Groepsdirecteur Bouwen

Over de Scheperij

De Scheperij ligt centraal aan het Willem Alexanderplein in Teteringen, een plein dat recentelijk ook is opgeknapt. De commerciële plint gaat ruimte bieden aan vier ondernemingen; de supermarkten Jumbo en Aldi en winkels Mitra en Bloem Today. Bovenop de commerciële ruimte verschijnen 31 appartementen met elk een privébalkon en een gemeenschappelijke daktuin. Alle woningen worden gasloos en zeer energiebewust gerealiseerd.

In oktober 2022 ging de bouw van start en naar verwachting wordt het gehele complex begin 2024 geheel opgeleverd.

Nieuwbouw De Scheperij Teteringen

Meer weten over de bouw van dit nieuwbouwcomplex?

Bekijk de projectpagina voor de details