VB-Groep

Nieuwbouw "Forum Reeshof" Tilburg

Plaats Tilburg
Programma 237 appartementen
Opdrachtgever VOF Forum
Bekijk alle gegevens

Een plek voor wonen, werken, winkelen, horeca en zorg

Nieuwbouw project "Forum Reeshof" gelegen aan de Ketelhavenstraat te Tilburg.

Een project met parkeergarage, commerciële ruimten, kinderdagverblijf en 237 appartmenten waarvan 31 zorgappartementen, 92 koopappartementen en 114 huur appartementen.

Het project Forum Reeshof is een ontwikkeling van WonenBreburg en Van der Weegen Bouw. In dit project zijn er een tal van functies bij elkaar gekomen. Een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg samen zijn gekomen. De Reeshof zit centraal, direct aan het NS-station en zit bij belangrijke uitvalswegen. Hier is een nieuw gebouw rond een levendig plein gekomen; Stadsplein Forum. Genieten van luxe en comfort, met volop natuur binnen handbereik kan op Stadsplein Forum. Stadsplein Forum heeft alles in huis. Gezellige winkels, tal van voorzieningen en volop bedrijvigheid. Een Grand Café en restaurant om de hoek. Tijdloze architectuur. Ruimte, rust en groen in de directe omgeving, op een van de dakterrassen, of op een binnenzitje op het plein.

Appartementen:

Het project Stadsplein Forum omvat een variatie aan appartementen in de koop- en de huursector. De appartementen zijn geschikt voor vele doelgroepen en zijn aangeboden in verschillende oppervlakten. De woningen in de blokken A, C en D zijn levensloopbestendig ontwikkeld, zodat extramurale zorg op verzoek aan huis geleverd kan worden.

De zorgappartementen in blok AII worden door WonenBreburg verhuurd aan Amarant en zijn bestemd voor een bijzondere doelgroep. Er zijn 26 eenheden bestemd voor cliënten met een verstandelijke handicap met behoefte aan verzorging en verpleging. De 7 eenheden zijn reguliere appartementen, mogelijk met zorg.

Parkeerplaatsen:

Onder het plein is een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. Deze is bedoeld voor eigenaren en huurders van het Stadplein Forum.

Projectdetails

Plaats Tilburg
Programma 237 appartementen
Opdrachtgever VOF Forum
Bouwdirectie Objectum Zoetermeer
Technisch ontwerp & bouw advies VOF Forum Reeshof Architecten
Aannemer Huybregts Relou B.V.
Constructeur Bartels Eindhoven