VB-Groep

Mutatieonderhoud Goed Wonen Gemert

Plaats Gemert
Opdrachtgever Goed Wonen Gemert
Programma Mutatieonderhoud

Renoveren met klantgerichte- en persoonlijke aanpak

Huybregts Relou is sinds 2015 voor GoedWonen een vaste partner voor mutatieonderhoud in Gemert en omliggende dorpen. In 2015 is dit project gestart als voorloper van de KGBO filosofie (Klant Gestuurd Binnen Onderhoud). KGBO vergt een flexibele en persoonlijke aanpak. De renovaties bestonden hoofdzakelijkuit het vernieuwen van keukens, badkamers en toiletten.

Met GoedWonen in Gemert is afgesproken dat het contract zou worden gecontinueerd. Doel was om middels een prijzenboek een KGBO woning aan te pakken. In het kort komt het erop neer dat een bewoner zelf mag aangeven of hij een renovatie van zijn woning wil. Dit wordt niet meer, complexmatig, opgelegd vanuit de coöperatie.

In 2015 zijn er reeds 76 woningen gerenoveerd. Het project was de voorloper van de KGBO-filosofie (Klant Gestuurd Binnen Onderhoud) van GoedWonen. In 2016 hebben we nog een 30-tal woningen gerenoveerd. In het eerste kwartaal 2017 hebben we opdracht voor nog 30 woningen gerealiseerd. De woningen liggen verspreid in de gemeente Gemert en de werkzaamheden per woning verschillen sterk maar met de juiste inzet van het team en de klantgerichte benadering van onze uitvoerder is succes bijna gegarandeerd!

In 2019 is de samenwerking verder uitgebouwd.