VB-Groep

Verbouwing Van der Valk Cuijk

Plaats Cuijk
Opdrachtgever Van der Valk
Bekijk alle gegevens

Hotel van der Valk

Huybregts Relou heeft de opdracht gekregen voor de verbouwing en uitbreiding van het Van der Valk hotel te Cuijk. Het betreft de uitbreiding van het huidige beddengebouw en tegelijkertijd zijn we ook bezig met het realiseren van een authentiek bijgebouw.

Bij Van der Valk hebben we voor de kerstvakantie het restaurant en kantoor opgeleverd. Het was de bedoeling dat we meteen door zouden gaan met de uitbreiding van het Hotel alleen is dit een korte periode uitgesteld.

De begane grond en het buitenmetselwerk tot de eerste verdiepingsvloer is inmiddels gerealiseerd. Zo kan gelijk de staalconstructie gemaakt worden. Op dit moment zijn we bezig met het storen van kanaalplaatvloeren en de druklaag op de 1e en 2e verdieping. Zodra deze klaar zijn moeten we nog een verdieping. Als we dat bereikt hebben zijn we op het hoogste punt.

De ruwbouw uitbreiding van het hotel zal rond week 17/18 opgeleverd worden. We hopen op een later tijdstip de afbouw af te werken en de overdekte buitenverblijf te maken van ca. 200 m²

Projectdetails

Plaats Cuijk
Opdrachtgever Van der Valk
Architect Rose en de Bie